Jouw persoonlijke leefstijlkit

Is jouw tijd gekomen en ga jij de uitdaging aan? Deze persoonlijke leefstijlkit leert jou de juiste stap te maken om los te komen van oude patronen en gewoontes.

Eerst zullen ze je vragen WAAROM je dit doet. Later vragen ze je HOE je het heb gedaan!

vinkjeEen gezonder eetpatroon omdat je weet wat je eet
vinkjeEen energieker leven waarin ruimte en zin is voor beweging of sport
vinkjeEen fit lijf, beter in vorm
vinkjeGrip op je planning met rust in je hoofd als cadeautje
vinkjeRegie over je eigen leven en lijf
vinkjeJe krijgt energie van alles wat je onderneemt
vinkjeJe nieuwe leefstijl is een gewoonte en kost je geen moeite


De leefstijlkit bestaat uit 3 maanden optimale begeleiding op basis van

  • Een uitgebreide health check in de eerste en laatste week met een nul- & eindmeting en nabespreking. In de health check zit een glucosetest, cholesteroltest (totaal, ratio, LDL, HDL), triglyceridentest, bloeddrukmeting en berekeningen van BMI, vetpercentage & gezond gewicht
  • 1 maal een analyse van je voedingsdagboek. Dit geeft inzicht in je eetpatroon en maakt valkuilen herkenbaar.
  • 5 individuele coachingsgesprekken waarvan 2 in de eerste maand. Die gesprekken zorgen ervoor dat je denken, doen én eetgewoonten veranderen met blijvend resultaat.

Jouw investering in het programma is € 450,-. De waarde voor jou is onbetaalbaar, om je gezondheid weer in eigen hand te hebben. Dat behoeft vast geen uitleg. 


Dit alles zorgt ervoor dat jij leeft met voldoende energie, meer grip op je leefstijl, gewicht en emotie. Daardoor kun je er iedere dag weer voor kiezen energiek en fit te zijn.

Zij gingen jou voor

Lior Ashkenazi

Ik heb Esther iets meer dan een jaar geleden leren kennen. Mijn doel was om 8 kilo kwijt te raken en om een gezonde blijvende levensstijl te ontwikkelen. Ondanks het feit dat ik de juiste boeken las, had ik een stok achter de deur nodig. Vanaf het eerste moment dat ik Esther ontmoette was er een klik. Ze was erg open door haar eigen ervaringen te delen met betrekking tot een gezonde levensstijl en ze deelde tips vanuit haar dagelijkse routine. Het was direct duidelijk dat zij de juiste kennis bezat. In mijn geval ging het erover om “de knop om te zetten”. Esther was erg geduldig… Ik hou van het feit dat haar aanpak de “heilige driehoek” bevat  – Gezond voedsel, beweging en geest. Uiteindelijk, na een jaar, realiseerde ik dat een verandering alleen maar door mij gemaakt kan worden en dat er discipline nodig is. Ik ben 12 kilo kwijtgeraakt, Ik ben gezond, mijn huid is beter en ik winkel met nog meer plezier dan daarvoor…! Ik kan Esther in alle oprechtheid van harte aanbevelen aan iedereen, ook wanneer je geen gewicht hoeft kwijt te raken, het is een “boost” voor een beter leven.

Esther, Dank je wel!!

Lior Ashkenazi
Dirk Broer

Esther Dorrestijn is mijn begeleidster bij het gezond eten. Ik heb het dan niet over afvallen (wat toch wel gebeurt) maar over echt gezond eten vanuit een filosofie die ik iedereen kan aanraden. Enorm veel heb ik al geleerd van Esther en ik weet dat er nog veel meer gaat komen. Wat een topper; dus als je gezond wil gaan eten?, als je echt bereid bent te investeren in jezelf?, als je jou leven een andere wending wil geven? Neem dan contact met deze geweldige Dame.

Dirk Broer

Meer ervaringen vind je op de referentiepagina.